PedicureStudio Sjanet

voor stralende voeten

Behandelingen

U kunt kiezen uit diverse behandelingen. De basis pedicure behandeling wordt het meest gekozen, maar wellicht kiest u voor een behandeling met nagels lakken of met LCN Laqish teennagels in een leuk kleurtje.

Heeft u reuma of diabetisch, kies dan voor een medische behandeling, uw voeten hebben dan wat extra zorg nodig.

Basis voetbehandeling

De basis pedicure behandeling duurt gemiddeld zo'n 60 minuten en is de meest gangbare behandeling. Uw voeten zien er na een behandeling weer verzorgd uit. Heeft u veel last van eelt of likdoorns dan is het verstandig om eens in de 2 maanden een bezoek te brengen aan de pedicure. U zult ervaren dat uw voeten er vaak verzorgder uit zien en dat u minder last heeft van voetproblemen. 

De behandeling bestaat uit: 

  • Het desinfecteren van de voeten

  • Controleren van de voeten op voetproblemen
  • Knippen van de teennagels, verwijderen van eelt en eventueel likdoorns, eerst handmatig met een mesje en vervolgens met de pedicure motor.
  • Polijsten van de nagels
  • Insmeren van de voeten met voet creme


Basis voetbehandeling, lakken teennagels en flesje Mavala nagellak

Ook in 2020 weer een leuke aanbieding. Eerst een basis voetbehandeling, zodat je voeten er weer verzorgd uitzien. Daarna lak ik je teennagels in een leuk kleurtje naar keuze. Dit met de nieuwste kleuren van Mavala  Het flesje nagellak krijg je mee naar huis. 

Medische voetbehandeling diabetische voet

De diabetische voet wordt op dezelfde wijze gecontroleerd als bij een Basis voetbehandeling. Daarnaast wordt het gevoel gecontroleerd in de voeten. Diabetes patienten kunnen extra gevoelige voeten hebben en deze zijn eerder kwetsbaar als u bijvoorbeeld kloven, likdoorns of eelt heeft.

Medische voetbehandeling reumatische voet

De Reumatische voet is even als de diabetische voet zeer kwetsbaar. De behandeling bestaat uit een Basis voetbehandeling waarbij altijd heel secuur wordt gewerkt. Eelt en likdoorns worden voorzichtig verwijderd. Deze ontstaan veelal door de veranderde stand van de tenen en voeten.

Ook controleer ik uw nagels goed, omdat ook deze kunnen veranderen doordat ze in de verdrukking kunnen komen.Verschillende voettypen

Normale voet
Plat voet
Hol voet